Wie zijn wij

Wij zijn een zelfstandig en groeiend advieskantoor waar een enthousiast team van financieel, belastingadviseurs en salarisadministrateurs hecht samenwerkt ten behoeve van onze cliënten.

Ons team bestaat uit hoogopgeleide en gemotiveerde medewerkers met een op resultaat gerichte instelling, stijl en teamspirit.

Naast een goede basisopleiding (veelal HBO of academisch) besteden wij veel aandacht aan permanente educatie en vaktechnische ontwikkeling.

De veranderende wet- en regelgeving volgen wij op de voet, zodat wij adequaat kunnen adviseren.

Wij verrichten onze diensten voornamelijk met een educatief team, waardoor u met een fijn gevoel de adviezen kunt volgen van onze adviseurs.

“Mesa Belastingadviseurs onderscheid zich voornamelijk door zijn betrokkenheid met zijn clienten.”

De doelgroep van Mesa Belastingadviseurs is zeer divers.

Onze klantenportefeuille bestaat voornamelijk uit ondernemers in het MKB met diverse rechtsvormen zoals BV, CV, VOF, Eenmanszaak, stichtingen en verenigingen.

actief in de volgende branches

Mesa Belastingadviseurs onderscheid zich voornamelijk door zijn betrokkenheid met zijn clienten dat voorop staat bij al onze adviseurs.

Door de brede aanbod aan diensten binnen ons bedrijfsprofiel die wij ondernemers bieden , maakt het de samenwerking tussen u en ons bedrijf zeer flexibel.

Zo zijn er veel samenwerkingsmogelijkheden van het online boekhouden tot bankimport (bankafschriften automatisch importeren in ons boekhoudprogramma).

U kunt als ondernemer meerdere kanten op, zo kunt u naar wens uw gehele administratie uitbesteden aan ons of u beperkt de mogelijkheden door een gedeelte van het werk zelf te doen en wij controleren uw werkzaamheden en sluiten het jaar vervolgens af met een jaarrekening en een eindejaarsadvies.

Alle afspraken worden vooraf vastgelegd in een opdrachtbevestiging zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn.